SAS

Fii student antreprenor

by SAS
103 103 people viewed this event.

Fii student antreprenor!

Studenții din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași vor beneficia și în anul universitar 2019-2020 de o serie de activități menite să dezvolte spiritul antreprenorial și competențele de inovare.

Susținut printr-un grant al Fondului de Dezvoltare Instituțională, proiectul “Studenții UAIC de azi – antreprenori pentru un viitor sustenabil” se va derula prin Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UAIC (SAS-UAIC).

Într-o primă etapă studenții vor beneficia de cursuri gratuite de Antreprenoriat în perioada 26-27 octombrie 2019 și 2-3 noiembrie 2019.

După finalizarea cursurilor, studenții vor realiza planuri de afaceri pe care le vor prezenta în cadrul unei competitii. Juriul acestei competitii de planuri de afaceri va fi format din reprezentanți din mediul academic, din mediul de afaceri și ai studenților. Cele mai bune planuri de afaceri vor beneficia de mentorat, respectiv de intalniri cu potentiali investitori locali.

De asemenea, studentii UAIC pot beneficia de sprijin financiar și mentorat pentru a participa la competitii de planuri de afaceri la nivel national.

Studenții interesați să participe la cursurile de Antreprenoriat se pot înscrie pana pe data de 24 octombrie 2019 completând formularul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1O_TValDsX-m_CQ3yztLjRSMyWK8e8yDfL2D4LTSgR0o/edit?fbclid=IwAR0A0EHavJ5EQtbPXk9WLNF3nBEJds49-yuwk6f3yl6xQQzb1oFh8X6AC9A

To register for this event please visit the following URL: https://www.facebook.com/SAS.UAIC/ →

 

Date And Time

2019-10-26
 

Location

Online event

Share With Friends